LARA HORECA

LARA HORECA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 634 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lara Horeca. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 19:51 1u wachten duurde 1.30u bezorging veel te laat.
24 sep 2022 om 20:24 Het was weer top!
23 sep 2022 om 19:14 De pizza was goed warm en de bezorger was super aardig
19 sep 2022 om 20:03 Echt niet normaal hoelang je moet wachten Er wordt benoemd 40 minuten Maar naar 1 uur en 15 min pas ontvangen
18 sep 2022 om 7:41 Op een of andere manier was mijn bestelling dubbel binnen gekomen. Gelijk bedreigingen gekregen van het restaurant dat ik moest betalen voor mijn 2e bestelling anders zouden ze de politie bellen. Wat een absurd slechte tent
16 sep 2022 om 9:16 Friet was slap kip doner kijkt wel op kip shoarma, vlees was erg zout.
15 sep 2022 om 21:02 Eten was goed, had alleen voor 19:00 besteld en het eten was er al om 18:15. Dat was niet zo handig.
11 sep 2022 om 0:45 Meer dan 2 uur mogen wachten op ons eten. Toen we belden hoelang het nog ging duren kregen we een grote mond van het personeel, hij ging te keer tegen ons en moesten voortaan maar ergens anders bestellen. Heel jammer, want het eten is altijd goed.
9 sep 2022 om 20:11 Eten was zo als gewoonlijk echt heerlijk
5 sep 2022 om 9:11 vlees was koud raar dat ze voor het afrekenen 0,25 eurocent rekenen belachlijk
3 sep 2022 om 13:33 Eten was heerlijk, zoals gebruikelijk. De bezorger zei dat ik een beoordeling moest achterlaten. Dat vond ik ongepast, daarom deze keer 1 ster voor bezorging.
2 sep 2022 om 21:17 Lieve bezorger Whalid